Liebherr UWT 1682 Vinidor

2 temp.zones, 34 flessen (onderbouw)
Liebherr UWT 1682Liebherr UWT 1682
Aantal temperatuurzones:
2
Installatie:
Onderbouw
Max. aantal flessen:
34

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW): € 2349,00

Cavepromotor maakt voor u een offerte op maat met Laagste Prijsgarantie!

Liebherr UWT 1682
Liebherr UWT 1682
Liebherr UWT 1682 Vinidor
liebherr uwt 1682
Beschrijving:

De Liebherr UWT 1682 Vinidor tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING, hygrometer en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. U kunt in de Liebherr UWT 1682 maximaal 34 flessen (bordeauxformaat) plaatsen te verdelen over de twee compartimenten. In het bovenste compartiment van de UWT 1682 is plaats voor 14 flessen en in het onderste plaatst u 20 flessen. De UWT 1682 is een staalgrijs en 'zwart' glazen isolatiedeur met UV-werend glas ontworpen voor onderbouw. Het unieke van de UWT 1682 is de 'greeploze' deursluiting. De TipOpen techniek zorgt ervoor dat de deur wordt geopend na een zachte aanraking. De Liebherr UWT 1682 is een onderbouwtoestel en biedt de mogelijkheid biedt om 34 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op de gewenste 'temperatuur'. De Liebherr UWT 1682 heeft twee temperatuurzones welke u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Tevens regelt deze wijnklimaatkast de luchtvochtigheidsgraad en houdt hij onaangename geuren buiten de deur (hiervoor gebruikmakend van het actief koolfilter). Wilt u nog meer weten over de Liebherr UWT 1682, dan kunt aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure of komen kijken in de showroom te Uithoorn. Houdt u er rekening mee wanneer u prijzen vergelijkt op het internet, dat dit 'kale kastprijzen' zijn voor de Liebherr UWT 1682. Koopt u de Liebherr UWT 1682 Vinidor bij Cavepromotor, dan krijgt u de noodzakelijke digitale hygrometer meegeleverd om de luchtvochtigheidsgraad in uw Liebherr UWT 1682 te kunnen meten. Hierdoor weet u wanneer u dient te ventileren. De luchtvochtigheidsgraad heeft een groot effect op het bewaren van uw wijn, maar is in elke omgeving anders. De waarden kunt u doorgeven aan de wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor, waarna u per e-mail persoonlijk advies krijgt. De Liebherr UWT 1682 Vinidor is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

WAARSCHUWING:

Waarschuwingsbord

Lees hier voor u de Liebherr UWT 1682 Vinidor elders zou bestellen!!!

Laagste prijsgarantie

Als wijnspecialisten vinden we het bij Cavepromotor belangrijk dat uw wijnen optimaal worden bewaard en geserveerd. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van Nederland. Hier is o.a. een digitale hygrometer in verwerkt. Indien u de door u aangeschafte Liebherr UWT 1682 Vinidor met bijbehorende elementen elders goedkoper kunt vinden (in Nederland) binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr UWT 1682 Vinidor goedkoper in te kopen. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering met iDeal. Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele pinautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  085 - 88 81 00 5

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

  Afvoeren oude wijnkast

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

 MVOideal

WTes5872 20 linksdraaiend