Liebherr WTes 5872 Vinidor

3 temp.zones, 178 flessen (vrijstaand)
Liebherr WTes 5872 VinidorLiebherr WTes 5872 Vinidor
Installatie:
Vrijstaand
Aantal temperatuurzones:
3
Max. aantal flessen:
178

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW): € 3399,00

Cavepromotor maakt voor u een offerte op maat met Laagste Prijsgarantie!

Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WS17800 Vinidor
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WS17800 Vinidor
Beschrijving:

De Liebherr WTes 5872 Vinidor tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING, digitale hygrometer, Vibration Reduction Blocks en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. U kunt in de Liebherr WTes 5872 maximaal 178 flessen (bordeauxformaat) plaatsen te verdelen over de drie compartimenten. De bovenste twee compartimenten van de WTes 5872 bieden plaats aan 46 flessen in ieder compartiment en in het onderste plaatst u 86 flessen. Door de offerte voor uw Liebherr WTes 5872 Vinidor te vergelijken op vergelijkingssites, zult u constateren dat Cavepromotor de beste prijs maakt. Koopt u de Liebherr WTes 5872 Vinidor bij Cavepromotor, dan krijgt u een digitale hygrometer en de FreshAir Koolfilter Alertservice (uniek in Nederland). De luchtvochtigheidsgraad heeft een groot effect op het bewaren van uw wijn, maar is in elk huis anders. Wanneer onze wijnspecialisten de installatie van uw Liebherr WTes 5872 Vinidor verzorgen krijgt u ter plaatse uitleg over de digitale hygrometer. En hoe u jaarlijks de drie FreshAir Koolfilters kunt vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren. Installeert u de Liebherr WTes 5872 zelf, dan geven we u telefonisch of per e-mail uitleg. Wilt u nog meer weten over de Liebherr WTes 5872 Vinidor, dan kunt aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure of komen kijken in de showroom te Uithoorn.

N.B. Levering van de Liebherr WTes 5872 in combinatie met installatie of het omdraaien van de deursluiting is mogelijk!

Laagste prijsgarantie

Liebherr hydrolisch deur remsysteemDe Liebherr WTes 5872 is een moderne, hoogwaardige, luxueuze wijnklimaatkast uitgevoerd in 'edelstaal' en UV-werend glas in de deur welke hydraulisch wordt geremd (optioneel bij Cavepromotor voor de WTes 5972 en WTPes 5972). De Liebherr WTes 5872 Vinidor heeft een opslagcapaciteit voor 178 wijnflessen (bordeaux formaat) op serveer- of bewaartemperatuur. De flessen worden in de Liebherr WTes 5872 verdeeld over drie onafhankelijk instelbare temperatuurzones (wijnsafes). In de bovenste twee kunt u per compartiment 46 flessen bewaren en in de onderste 86 flessen. U kunt in elk compartiment variëren tussen 5°C en 20°C waarbij de Liebherr WTes 5872 zorgt voor de juiste luchtvochtigheidsgraad en onaangename geurtjes voorkomt. En toch kan Cavepromotor u de Liebherr WTes 5872 Vinidor leveren aan de beste prijs van Nederland. Mocht u binnen 14 dagen na de aankoopdatum uw Liebherr WTes 5872 dezelfde aanbieding vinden tegen een lagere prijs, dan betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WTes 5872 Vinidor goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten, dus inhuur van derden is niet nodig. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering met iDeal. Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele pinautomaten te voorzien.Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  085 - 88 81 00 5

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

  Afvoeren oude wijnkast

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

 MVOideal

WTes5872 20 linksdraaiend