Liebherr WTes 5972 Vinidor

2 temp.zones, 211 flessen (vrijstaand)
Liebherr WTes 5972 VinidorLiebherr WTes 5972 Vinidor
Aantal temperatuurzones:
2
Installatie:
Vrijstaand
Max. aantal flessen:
211

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW): € 3099,00

Cavepromotor maakt voor u een offerte op maat met Laagste Prijsgarantie!

Liebherr WTes 5972 Vinidor
Liebherr WTes 5972
Liebherr WTes 5972 Vinidor
Liebherr WTes 5972 Vinidor
Liebherr WTes 5972 Vinidor
Beschrijving:

De Liebherr WTes 5972 Vinidor tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING, digitale hygrometer, Vibration Reduction Blocks en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor.Door de offerte voor uw Liebherr WTes 5972 Vinidor te vergelijken op vergelijkingssites, zult u constateren dat Cavepromotor de beste prijs maakt. U kunt in de Liebherr WTes 5972 maximaal 211 flessen (bordeauxformaat) plaatsen te verdelen over de twee compartimenten. In het bovenste compartiment van de WTes 5972 heeft u ruimte voor 68 flessen en in het onderste 146 flessen. Koopt u de Liebherr WTes 5972 Vinidor bij Cavepromotor, dan ontvangt u een digitale hygrometer, set Vibration Reduction Blocks en de FreshAir Koolfilter Alertservice (uniek in Nederland). De luchtvochtigheidsgraad heeft een groot effect op het bewaren van uw wijn, maar is in elk huis anders. Ter afronding van de installatie van uw Liebherr WTes 5972 Vinidor krijgt u een persoonlijke uitleg over de digitale hygrometer en hoe u jaarlijks de twee FreshAir Koolfilters kunt vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren. Installeert u de Liebherr WTes 5972 zelf, dan krijgt u de uitleg per e-mail of telefoon. Wilt u nog meer weten over de Liebherr WTes 5972 Vinidor, dan kunt aanvullende informatie vinden in de online Liebherr brochure of komen kijken in de showroom te Uithoorn.

N.B. Levering van de Liebherr WTes 5972 in combinatie met installatie of het omdraaien van de deursluiting is mogelijk! Via Cavepromotor is het mogelijk om voorafgaand aan de levering een hydraulische deurrem te laten plaatsen op de Liebherr WTes 5972 als enige dealer in Nederland. 

Laagste prijsgarantie

Liebherr hydrolisch deur remsysteemDe Liebherr WTes 5972 is een moderne, hoogwaardige, luxueuze wijnklimaatkast uitgevoerd in 'edelstaal' en UV-werend glas in de deur. De Liebherr WTes 5972 heeft een opslagcapaciteit voor 211 wijnflessen (bordeaux formaat) op serveer- of bewaartemperatuur. De Liebherr WTes 5972 beschikt over twee onafhankelijk instelbare temperatuurzones. U kunt variëren tussen 5°C en 20°C. De Liebherr WTes 5972 zorgt ook voor de juiste luchtvochtigheidsgraad en voorkomt onaangename geurtjes. Hiervoor dienen de twee actieve koolfilters. De Liebherr WTes 5972 heeft standaard een presentatieplateau voor het presenteren of bewaren van geopende wijnen (6 maximaal). Heeft u interesse in de Liebherr WTes 5972 dan kunt u deze bezichtigen in de showroom te Uithoorn en in de online Liebherr brochure. Koopt u de Liebherr WTes 5972 Vinidor bij Cavepromotor, dan krijgt u automatisch de voordelen van onze FreshAir Koolfilter Alertservice.De wijnspecialisten van Cavepromotor vinden het belangrijk dat uw wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van Nederland. Hier is o.a. een set Vibration Reduction Blocks in verwerkt. Indien u de door u aangeschafte Liebherr WTes 5972 Vinidor met bijbehorende elementen elders goedkoper kunt vinden (in Nederland) binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WTes 5972 Vinidor goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten, dus inhuur van derden is niet nodig. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering met iDeal. Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele pinautomaten te voorzien. Tevens is het zo dat Cavepromotor niet betaalt voor externe marketing zoals vergelijkingssites of affiliate programma’s.

  085 - 88 81 00 5

  Laagste prijsgarantie

  Digitale Hygrometer

  Vibration Reduction Blocks

  Filter alert service

  Afvoeren oude wijnkast

Optioneel:

  Installatie

  Deur omdraaien

 MVOideal

WTes5872 20 linksdraaiend