Liebherr UWKes 1752 GrandCru

1 temp.zone, 46 flessen (onderbouw)
Liebherr UWkes 1752 GrandCru inbouw wijnklimaatkastLiebherr UWkes 1752

LAAGSTE PRIJS van NEDERLAND!


Adviesverkoopprijs: € 1799,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Onderbouw
Max. aantal flessen:
46
Liebherr UWkes 1752 GrandCru inbouw wijnklimaatkast
Liebherr UKWes 1752
Liebherr UWkes 1752
Liebherr UWkes 1752 GrandCru inbouw wijnklimaatkast
Beschrijving:

Uw Liebherr UWKes 1752 GrandCru inbouw wijnbewaarkast met LAAGSTE PRIJSGARANTIE inclusief GRATIS BEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr UWKes 1752 heeft een metalen behuizing, edelstalen deur met UV-werend glas. De Liebherr UWKes 1752 is een inbouwtoestel en biedt de mogelijkheid biedt om 46 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op de gewenste 'temperatuur'. De Liebherr UWKes 1752 heeft één temperatuurzone welke u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Tevens regelt deze wijnbewaarkast de luchtvochtigheidsgraad en houdt hij onaangename geuren buiten de deur (hiervoor gebruikmakend van het actief koolfilter).

Benodigdheden:
Koopt u de Liebherr UWKes 1752 GrandCru bij Cavepromotor, dan krijgt u een digitale hygrometer en de FreshAir Koolfilter Alertservice (uniek in Nederland). De luchtvochtigheidsgraad heeft een groot effect op het bewaren van uw wijn, maar is in elk huis anders. Na het installeren van uw Liebherr UWKes 1752 GrandCru kunt u middels de digitale hygrometer de luchtvochtigheidsgraad meten. De waarden kunt u doorgeven aan de wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor, waarna u per e-mail persoonlijk advies krijgt. De Liebherr UWKes 1752 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

Laagste prijsgarantie

De wijnspecialisten van Cavepromotor vinden het belangrijk dat uw wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van Nederland. Hier is o.a. een digitale hygrometer in verwerkt. Indien u de door u aangeschafte Liebherr UWKes 1752 GrandCru met bijbehorende elementen elders goedkoper kunt vinden (in Nederland) binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr UWKes 1752 GrandCru goedkoper in te kopen. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering met iDeal. Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele pinautomaten te voorzien.


 
085 - 88 81 00 5
  PERSOONLIJKE OFFERTE
  Vibration Reduction Blocks
  Digitale hygrometer

ideal
Liebherr showroom
Handelsweg 30

1422 DW te Uithoorn

WTes5872 20 linksdraaiend