Liebherr WKEes 553 GrandCru

1 temp.zone, 18 flessen (inbouw)
Liebherr WKEes 553Liebherr WKEes 553

LAAGSTE PRIJS van NEDERLAND!


Adviesverkoopprijs: € 1549,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Inbouw
Max. aantal flessen:
18
Liebherr WKEes 553
Liebherr WKEes 553
Liebherr WKEes 553 GrandCru inbouw wijnklimaatkast
Liebherr WKEes 553
Liebherr WKEes 553
Liebherr WKEes 553
Liebherr WKEes 553
Liebherr WKEes 553
Liebherr WKEes 553 GrandCru inbouw wijnklimaatkast
Beschrijving:

Uw Liebherr WKEes 553 GrandCru inbouw wijnbewaarkast met LAAGSTE PRIJSGARANTIE inclusief GRATIS BEZORGING en Filter Alertservice vindt u bij Cavepromotor. Het advies voor en na aan uw aankoop krijgt u van onze deskundige (wijn)kastspecialisten. De Liebherr WKEes 553 heeft een metalen behuizing, edelstalen deur met UV-werend glas. De Liebherr WKEes 553 is een inbouwtoestel en biedt de mogelijkheid biedt om 18 wijnflessen (bordeaux formaat) te bewaren op de gewenste 'temperatuur'. De Liebherr WKEes 553 heeft één temperatuurzone welke u kunt instellen van 5°C tot 20°C. Tevens regelt deze wijnbewaarkast de luchtvochtigheidsgraad en houdt hij onaangename geuren buiten de deur (hiervoor gebruikmakend van het actief koolfilter).

Benodigdheden:
Koopt u de Liebherr WKEes 553 GrandCru bij Cavepromotor, dan krijgt u een digitale hygrometer en de FreshAir Koolfilter Alertservice (uniek in Nederland). De luchtvochtigheidsgraad heeft een groot effect op het bewaren van uw wijn, maar is in elk huis anders. Na het installeren van uw Liebherr WKEes 553 GrandCru kunt u middels de digitale hygrometer de luchtvochtigheidsgraad meten. De waarden kunt u doorgeven aan de wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor, waarna u per e-mail persoonlijk advies krijgt. De Liebherr WKEes 553 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

Laagste prijsgarantie

De wijnspecialisten van Cavepromotor vinden het belangrijk dat uw wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van Nederland. Hier is o.a. een digitale hygrometer in verwerkt. Indien u de door u aangeschafte Liebherr WKEes 553 GrandCru met bijbehorende elementen elders goedkoper kunt vinden (in Nederland) binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk:
Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKEes 553 GrandCru goedkoper in te kopen. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering met iDeal. Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele pinautomaten mee te geven.


 
085 - 88 81 00 5
  PERSOONLIJKE OFFERTE
  Vibration Reduction Blocks
  Digitale hygrometer

ideal
Liebherr showroom
Handelsweg 30

1422 DW te Uithoorn

WTes5872 20 linksdraaiend