Liebherr WKt 5552 GrandCru wijnbewaarkast

1 temp.zone, 253 flessen (vrijstaand)
Liebherr WKt 5552 GrandCru wijnklimaatkastLiebherr WKt 5552

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW): € 1899,00
Aantal temperatuurzones:
1
Installatie:
Vrijstaand
Max. aantal flessen:
253
Liebherr WKt 5552 GrandCru wijnklimaatkast
Liebherr WKt 5552
Liebherr WKt 5552
Liebherr wkt 5552 afmetingen
Liebherr WKt 5552
Beschrijving:

Uw Liebherr WKt 5552 GrandCru wijnklimaatkast met LAAGSTE PRIJSGARANTIE, GRATIS BEZORGING en Filter Alertservice koopt u bij Cavepromotor. De Liebherr WKt 5552 is een bordeauxkleurige wijnbewaarkast met UV-werend glas in de deur. De Liebherr WKt 5552 biedt u de mogelijkheid om 253 flessen (bordeaux formaat) te plaatsen. De Liebherr WKt 5552 beschikt over één temperatuurzone die u kunt instellen van 5°C tot 20°C.

Offerte aanvragen voor uw Liebherr WKt 5552 GrandCru

Een offerte aanvragen voor uw Liebherr WKt 5552 GrandCru kunt u doen door op de button 'OFFERTE AANVRAGEN' te klikken of te bellen met 085 - 88 81 005.

Technische informatie Liebherr WKt 5552 GrandCru

Liebherr WKt 5552 GrandCruLiebherr WKt 5552

Laagste prijsgarantie Liebherr WKt 5552 GrandCru

De wijnspecialisten van Cavepromotor vinden het belangrijk dat uw wijnen optimaal worden bewaard. Om u hierin tegemoet te komen, maakt Cavepromotor offertes met de laagste prijs van Nederland. Hier is o.a. een set Vibration Reduction Blocks (zie trillingsvrij) in verwerkt. Indien u de door u aangeschafte Liebherr WKt 5552 GrandCru met bijbehorende elementen elders goedkoper kunt vinden (in Nederland) binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Hoe is dit mogelijk

Cavepromotor verkoopt alleen Liebherr wijnkasten. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WKt 5552 GrandCru goedkoper in te kopen. Cavepromotor beschikt over een eigen installatiedienst voor vrijstaande wijnkasten, dus inhuur van derden is niet nodig. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering met iDeal. Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele pinautomaten te voorzien.

Omgevingstemperatuur van uw Liebherr WKt 5552 GrandCru

hygrometer cavepromotorDe Liebherr WKt 5552 koelt technisch gezien niet, maar voert warmte af uit het interieur naar buiten. Dit geldt niet alleen voor de Liebherr WKt 5552, maar voor elke huishoud koelkast. De Liebherr WKt 5552 kan uitsluitend goed functioneren indien de omgevingstemperatuur ruimte waar de Liebherr WKt 5552 staat niet kouder wordt dan +10°C.

Technische uitleg

Bij de ondergrens van +10°C in de plaatsingsruimte zal een Liebherr WKt 5552 nog wel functioneren maar weinig aanslaan. Dit kan een negatieve invloed hebben op de inwendige relatieve luchtvochtigheid in de Liebherr WKt 5552. De luchtvochtigheidsgraad kan dalen, waardoor de kurken in uw flessen gaan krimpen met alle nadelige gevolgen voor uw wijn. De koelverdamperplaat die zich op de achterwand in de Liebherr WKt 5552 bevindt, zal tijdens het koelproces minder minuscule ijsdruppeltjes vormen. Tijdens het automatische ontdooiproces zullen daardoor ook minder waterdruppeltjes naar beneden vallen in het afvoergootje. Minder vocht in het interieur betekent altijd een lagere luchtvochtigheid.

Luchtvochtigheidsgraad

De ideale luchtvochtigheidsgraad voor flessen met echte natuurkurken, van iets boven de 50%, wordt in Liebherr apparaten bereikt met speciale koelverdamper platen, afgestemd op de kastinhoud. Dit in combinatie met ventilatietechniek bovenin de kast of lavasteentjes onderin de kast. Dit alles volgens de Europese testnormen van +25°C omgevingstemperatuur en een instelling van gemiddeld +12°C in het apparaat. Plaatst u de Liebherr WKt 5552 naast een vriesapparaat, dan dient u minimaal 3 cm ruimte te voorzien tussen de apparaten. Dit voorkomt condens- en schimmelvorming.

Inbouwen

Liebherr WKt 5552 InstallatietipGaat u de Liebherr WKt 5552 GrandCru inbouwen, dan kunt u dit doen mits u boven de wijnkast 5 cm ventilatieruimte voorziet. Doet u dit niet, dan vervalt de garantie bij eventuele problemen. Dit geldt ook wanneer u het ventilatierooster aan de bovenzijde van de WKt 5552 afsluit door er dozen op of andere spullen op te plaatsen. Om de WKt 5552 makkelijk in de nis te schuiven is het praktisch op een schuifmechanisme te maken in de vorm van 2 latten waarop u de kast in de nis schuift. Gaat u de Liebherr WKt  ook 5552 nog op een verhoging plaatsen, dan is het raadzaam om een vlonder te maken in ter hoogte van de verhoging en tenminste 70 cm breed en 70 cm diep.

Geen terugname

Wanneer uw Liebherr WKt 5552 wordt geplaatst in een omgeving die niet voldoet aan de gestelde temperatuurseisen, kan deze niet goed functioneren. Dit is voor Cavepromotor geen argument om de Liebherr WKt 5552 terug te nemen.

Prijsvergelijken Liebherr WKt 5552 GrandCru

Houdt u er rekening mee wanneer u prijzen vergelijkt op het internet, dat dit 'kale kastprijzen' zijn voor de Liebher WKt 5552. Koopt u de Liebher WKt 5552 GrandCru bij Cavepromotor, dan krijgt u de noodzakelijke digitale hygrometer meegeleverd om de luchtvochtigheidsgraad in uw Liebherr WKt 5552 te kunnen meten.

Wanneer u de prijs die Cavepromotor u heeft aangeboden voor de Liebherrr WKt 5552 gaat vergelijken, met witgoed webshops, is het belangrijk dat u ´Appels met Appels´ vergelijkt. De offerte die Cavepromotor maakt voor uw Liebherrr WKt 5552 is opgebouwd uit meer dan ´alleen het bezorgen achter de eerste deur van uw Liebherr WKt 5552´. Onze roots liggen in de wijnwereld en daarom maken we een complete prijs. Dit is een prijs voor de Liebherr WKt 5552 inclusief alle elementen die belangrijk zijn om uw wijnen optimaal te bewaren en te serveren.

Standaard biedt Cavepromotor

- Advies voor en na uw aankoop, ook wanneer u zelf installeert.
- 1 set Vibration Reduction Blocks(*).
- 1 digitale hygrometer t.b.v. luchtvochtigheidsgraadcontrole.
- FreshAir Koolfilter Alertservice.

Optioneel

- Full service installatie, inclusief het verwijderen van het verpakkingsmateriaal.

Advies ter plaatse

Laat u de Liebherr WKt 5552 GrandCru installeren door Cavepromotor, dan krijgt u ter plaatse persoonlijk advies hoe de luchtvochtigheidsgraad in de wijnklimaatkast kunt beïnvloeden. U kunt de Liebherr WKt 5552 ook zelf installeren. Ook dan krijgt u advies van onze wijnspecialisten op de servicedesk van Cavepromotor. Nadat u de waarden heeft gemeten met de digitale hygrometer krijgt u per e-mail persoonlijk advies. De Liebherr WKt 5552 GrandCru is technisch onderhoudsvrij. U wordt geacht jaarlijks het FreshAir Koolfilter te vervangen. De FreshAir Koolfilter Alertservice van Cavepromotor helpt u hieraan te herinneren.

Deursluiting omdraaien

Uw Liebherr WKt 5552 GrandCru sluit standaard aan de de linkerzijde. Concreet zit het scharnier van uw Liebherr WKt 5552 GrandCru aan de rechterzijde. Het kan praktisch zijn om dit om te draaien. In de werkplaats van Cavepromotor kan de deursluiting van uw Liebherr WKt 5552 GrandCru voorafgaand aan de levering en installatie worden omgewisseld.

Wannabees

(*) Er zijn bedrijven die beweren dat zij ook Vibration Reduction Blocks (VRB´s) leveren bij de wijnkasten van Liebherr. De VRB´s zijn exclusief voor en in opdracht van Cavepromotor ontwikkelt en moeten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten bij Cavepromotor worden besteld. U kunt eenvoudig controler3en door wie de VRB´s worden geleverd door dit te vragen aan de leverancier. Als deze niet direct vanuit Cavepromotor naar u worden opgestuurd, weet u dat het niet correct is. Cavepromotor stuurt de VRB´s direct naar de eindklant, waardoor Cavepromotor exact weet waar deze naartoe zijn gestuurd.

Wijn trillingsvrij bewaren in uw Liebherr WKt 5552 GrandCru

Liebherr WKt 5552 Vibration Reduction BlocksElke compressor van de Liebherr wijnkasten wordt trillingsvrij gemonteerd. Elke wijnkast, dus ook de Liebherr WKt 5552 bewaarkast, staat opgesteld op de grond. Via de ondergrond worden omgevingstrillingen doorgegeven aan de wijnkast en indirect aan uw opgeslagen wijnen. Rust is belangrijk voor uw wijnen en daarom adviseert Cavepromotor het pakket inclusief de Vibration Reduction Blocks aan te schaffen. Het effect van de trillingen wordt voor 95% gereduceerd. Door uw wijnbewaarkast als samengesteld pakket te bestellen bespaart u veel geld. Als u de set los wenst te bestellen kost u dit € 325,00 inclusief BTW. De levensduur van de Vibration Reduction Blocks is gelijk aan die van uw wijnkast.

Foto:
De foto rechts laat zien hoe een lege Liebherr WKt 5552 GrandCru op de Vibration Reduction Blocks (VRB’s) staat. Doordat u de wijnkast gaat vullen, drukt de wijnkast de VRB’s verder in. De hoogte van de VRB’s zonder belasting is 1,5 cm.

Bezorging van uw Liebherr WKt 5552 GrandCru

Levering achter de eerste deurDe Liebherrr WKt 5552 wordt kosteloos afgeleverd 'achter de eerste deur'. Bij deze standaard aflevering gaat Cavepromotor er vanuit dat u de Liebherrr WKt 5552 zelf uitpakt en installeert. U kunt u ook kiezen voor de fullservice installatie. De medewerker(s) van Cavepromotor pakken de Liebherr WKt 5552 uit, plaatsen deze en voeren het verpakkingsmateriaal af. Heeft u liever dat de deur aan de andere kant sluit? Het omdraaien van de deursluiting is bespreekbaar.

Afmeting verpakking

Het is belangrijk dat u voor de levering van uw Liebherrr WKt 5552 rekening houdt met de afmeting van de verpakking. Om de wijnkast krasvrij te kunnen plaatsen is het belangrijk dat u rekening houdt met een vrije doorgang tot op de plaats waar de wijnkast komt te staan. Voor de Liebherrr WKt 5552 dient u rekening te houden met de volgende maten: hoogte 198 cm, breedte 75,9 cm en diepte van 82,9 cm. Voor het transport en de plaatsing dient de wijnkast rechtopstaand te worden verplaatst.

N.B. Heeft u verkeerd gemeten en kunt u de Liebherr WKt 5552 GrandCru niet plaatsen, dan is dit voor Cavepromotor géén reden om de wijnkast terug te nemen.


Overige informatie Liebherr WKt 5552 GrandCru

Energieverbruik

Door constante innovatie zorgt Liebherr voor een reductie van het energieverbruik en minder belasting van het milieu. De Liebherr WKt 5552 verbruikt slechts 140/0,382 kWh. Concreet is dit ongeveer € 45,00 per jaar (op basis van de gemiddelde energieprijzen). Het geluidsniveau van de WKr 5552 is 41 decibel.

Legniveaus

De Liebherr WKt 5552 beschikt in totaal over 7 legniveaus, waarvan er 6 verplaatsbaar zijn.

Digitale hygrometer

hygrometer cavepromotorOm de luchtvochtigheidsgraad in uw Liebherr WKt 5552 te kunnen meten, levert Cavepromotor een digitale hygrometer bij uw wijnbewaarkast. Wat is de ideale luchtvochtigheidsgraad? Daarover lopen de antwoorden uiteen. Spreek je drie verschillende wijngeleerden, dan krijg je drie verschillende antwoorden. Van 55% - 75%, 60% - 70% tot 60% - 75%. Voor u is het belangrijk dat de luchtvochtigheidsgraad niet onder de 50%, want daardoor drogen uw kurken uit. Wordt de luchtvochtigheidsgraad te hoog, dan worden uw etiketten aangetast. Er ontstaat schimmelvorming en het etiket wordt na verloop van tijd onleesbaar. Er zijn zelfs etiketten die loslaten. De hygrometer die u krijgt via Cavepromotor kunt neerzetten op een van de legplateaus of bevestigen aan de binnenzijde van de kast met een stickermagneet. De Liebherr WKt 5552 is ingedeeld in de klimaatklasse: SN-ST.

MVO

Cavepromotor tracht zo duurzaam mogelijk te werken. Hierbij is het logistieke proces zo geoptimaliseerd dat uw Liebherr WKt 5552 GrandCru de kortste weg aflegt. Aanvankelijk kwam uw Liebherr WKt 5552 GrandCru eerst naar ons magazijn om vervolgens te worden uitgeleverd. Nu vertrekt de WKt 5552 direct vanuit het centrale Liebherr magazijn naar u thuis. Bij de aanschaf van uw Liebherr WKt 5552 kan bij de levering uw oude wijnkast worden ingeleverd, waarbij wordt gezorgd dat deze wordt ingeleverd bij de juiste instantie.

Offerte aanvragen voor uw Liebherr WKt 5552 GrandCru

Een offerte aanvragen voor de Liebherr WKt 5552 is eenvoudig. U 'klikt' op de button 'Offerte Aanvragen', vult uw gegevens in en 'klikt' op verzenden. Binnen 8 werkuren neemt een wijnkastspecialist telefonisch contact op om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u per e-mail een offerte. Een paar dagen later wordt u gebeld om te horen of u de offerte heeft ontvangen. Tijdens dit telefoongesprek, of voorafgaand per e-mail, kunt u bevestigen welke opties u wenst te nemen.

iDeal

Ter afronding van het bestelproces ontvangt u, in opdracht van onze boekhouding, een e-mail met de iDeal-betaallink (via betaalprovider Sisow). Na ontvangst van uw betaling neemt een servicedeskmedewerker contact met u op om de levering van uw Liebherr WKt 5552 GrandCru in te plannen.

Wat kost Liebherr WKt 5552 GrandCru?

De vraag 'Wat kost Liebherr WKt 5552 GrandCru?' wordt regelmatig gesteld in de zoekmachines. Het antwoord is genuanceerder dan alleen maar een bedrag. U wilt uw wijnen optimaal bewaren, daarvoor zijn Vibration Reduction Blocks en een digitale hygrometer nodig. Dan zijn er nog de vragen of u de Liebherr WKt 5552 zelf gaat installeren (uitpakken en op de Vibration Reduction Blocks plaatsen of Cavepromotor dit voor u doet? Wilt u de deur van uw Liebherr WKt 5552 GrandCru omdraaien en kan er op de begane grond worden geleverd? Dus de vraag 'Wat kost Liebherr WKt 5552 GrandCru?' roept andere vragen op. Deze beantwoorden we bij Cavepromotor graag in een offerte op maat voor uw Liebherr WKt 5552 GrandCru.


 
085 - 88 81 00 5
  Laagste Prijsgarantie
  Gratis thuisbezorging
  Digitale hygrometer
   Filter alert service
  
Vibration Reduction Blocks
  Afvoeren oude wijnkast

 
ideal
Liebherr showroom
Handelsweg 30

1422 DW te Uithoorn