Liebherr WTes 5872 Vinidor wijnklimaatkast

3 temp.zones, 178 flessen (vrijstaand)
Liebherr WTes 5872 Vinidor wijnklimaatkastLiebherr WTes 5872 Vinidor

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW): € 3399,00
Installatie:
Vrijstaand
Aantal temperatuurzones:
3
Max. aantal flessen:
178
Liebherr WTes 5872 Vinidor wijnklimaatkast
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WS17800 Vinidor
Liebherr WTes 5872 Vinidor
Liebherr WS17800 Vinidor
Beschrijving:

Uw Liebherr WTes 5872 Vinidor wijnklimaatkast tegen gegarandeerd de LAAGSTE PRIJS inclusief GRATIS THUISBEZORGING, digitale hygrometer, Vibration Reduction Blocks en Filter Alertservice koopt u bij Cavepromotor. U kunt in de Liebherr WTes 5872 maximaal 178 flessen (bordeauxformaat) plaatsen te verdelen over de drie compartimenten. De bovenste twee compartimenten van de Liebherr WTes 5872 bieden plaats aan 46 flessen in ieder compartiment en in het onderste compartiment gaan 86 flessen. De deur van de Liebherr WTes 5872 Vinidor heeft een softclose systeem.

Offerte Liebherr WTes 5872 Vinidor

Een offerte aanvragen voor uw Liebherr WTes 5872 Vinidor kunt u doen door op de button 'OFFERTE AANVRAGEN' te klikken of te bellen met 085 - 88 81 005.

Technische informatie Liebherr WTes 5872 Vinidor

Liebherr WTes 5872 VinidorLiebherr WTes 5872

Liebher WTes 5872 Vinidor met laagste prijsgarantie

Cavepromotor kan de Liebherr WTes 5872 Vinidor verkopen met de Laagste Prijsgarantie, omdat wij alleen Liebherr wijnkasten verkopen en hierin gespecialiseerd zijn. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WTes 5872 Vinidor goedkoper in te kopen. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering met iDeal. Hierdoor worden er geen kosten voor de creditcard afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele pinautomaten te voorzien.

Benodigheden voor uw Liebherr WTes 5872

In het totaalpakket leveren wij ook de digitale hygrometer, vibration reduction blocks en de Filter Alertservice mee. Dit ziet u niet terug in de prijzen op vergelijkingssites, want daar worden alleen 'kale kastprijzen' getoond.

Omgevingsfactoren functioneren Liebherr WTes 5872

Temperatuur Liebherr WTes 5872

hygrometer cavepromotorDe Liebherr WTes 5872 koelt technisch gezien niet, maar voert warmte af uit het interieur naar buiten. Dit geldt niet alleen voor de Liebherr WTes 5872, maar voor elke huishoud koelkast. De Liebherr WTes 5872 functioneert optimaal indien de omgevingstemperatuur rond de Liebherr WTes 5872 niet lager is dan +10°C.

Technische uitleg

Bij de ondergrens van +10°C in de plaatsingsruimte zal een Liebherr WTes 5872 nog wel functioneren maar weinig aanslaan. Dit kan een negatieve invloed hebben op de inwendige relatieve luchtvochtigheid in de Liebherr WTes 5872. De luchtvochtigheidsgraad kan dalen, waardoor de kurken in uw flessen gaan krimpen met alle nadelige gevolgen voor uw wijn. De koelverdamperplaat die zich op de achterwand in de Liebherr WTes 5872 bevindt, zal tijdens het koelproces minder minuscule ijsdruppeltjes vormen. Tijdens het automatische ontdooiproces zullen daardoor ook minder waterdruppeltjes naar beneden vallen in het afvoergootje. Minder vocht in het interieur betekent altijd een lagere luchtvochtigheid.

Luchtvochtigheidsgraad

De ideale luchtvochtigheidsgraad voor flessen met echte natuurkurken, van iets boven de 50%, wordt in Liebherr apparaten bereikt met speciale koelverdamper platen, afgestemd op de kastinhoud. Dit in combinatie met ventilatietechniek bovenin de kast of lavasteentjes onderin de kast. Dit alles volgens de Europese testnormen va5n +25°C omgevingstemperatuur en een instelling van gemiddeld +12°C in het apparaat.

Geen terugname

Wanneer uw Liebherr WTes 5872 wordt geplaatst in een omgeving die niet voldoet aan de gestelde temperatuurseisen, kan deze niet goed functioneren. Dit is voor Cavepromotor geen argument om de Liebherr WTes 5872 terug te nemen.

Prijs vergelijken Liebherr WTes 5872

Door onze offerte voor uw Liebherr WTes 5872 Vinidor te vergelijken op vergelijkingssites, zult u constateren dat Cavepromotor de beste prijs maakt. De prijzen op het internet voor de Liebherr WTes 5872 'kale kastprijzen' en vaak verouderde modellen (zie Waarschuwing). Koopt u de Liebherr WTes 5872 Vinidor bij Cavepromotor, dan krijgt u het nieuwste model en benodigdheden zoals de digitale hygrometer meegeleverd. Deze heeft u nodig om de luchtvochtigheidsgraad in uw Liebherr WTes 5872 te kunnen meten. Hierdoor weet u wanneer u dient te ventileren.

Digitale hygrometer

Wanneer onze wijnspecialisten de installatie van uw Liebherr WTes 5872 Vinidor verzorgen krijgt u ter plaatse uitleg over de werking van de digitale hygrometer. Installeert u de Liebherr WTes 5872 zelf, dan geven we u telefonisch of per e-mail uitleg. Wanneer u de prijs die Cavepromotor u heeft aangeboden voor de Liebherr WTes 5872 gaat vergelijken, met witgoed webshops, is het belangrijk dat u ´Appels met Appels´vergelijkt. De offerte die Cavepromotor maakt voor uw Liebherr WTes 5872 is opgebouwd uit meer dan ´alleen het bezorgen achter de eerste deur van uw wijnklimaatkast´. Onze roots liggen in de wijnwereld en daarom maken we een complete prijs. Dit is een prijs voor een wijnklimaatkast inclusief alle benodigdheden om uw wijnen optimaal te kunnen bewaren en te serveren.

Standaard biedt Cavepromotor

- Advies voor en na uw aankoop.
- 1 digitale hygrometer t.b.v. luchtvochtigheidsgraadmeting, waardoor u weet wanneer u dient te ventileren.
- 1 set Vibration Reduction Blocks.
- FreshAir Koolfilter Alertservice.

Deur omdraaien Liebherr WTes 5872

Uw Liebherr WTes 5872 Vinidor sluit standaard aan de de linkerzijde. Concreet zit het scharnier van uw Liebherr WTes 5872 Vinidor aan de rechterzijde. Het kan praktisch zijn om dit om te draaien. In de werkplaats van Cavepromotor kan de deursluiting van uw Liebherr WTes 5872 voorafgaand aan de levering worden omgewisseld. De kosten hiervoor worden optioneel weergegven in de offerte.

De Vibration Reduction Blocks plaatst u onder de Liebherr WTes 5872. In totaal zijn er vijf blocks voorzien, omdat ook onder de stelpoot van de deur een block geplaatst dient te worden.

Installatie van uw Liebherr WTes 5872

U kunt de Liebherr WTes 5872 ook laten installeren door Cavepromotor, bent u enigzins handig, dan is de installatie (het verwijderen van de verpakking en het plaatsen op de Vibration Reduction Blocks) goed te doen. Gaat u de Liebherr WTes 5872 plaatsen tussen twee muren, in een of tussen een muur direct naast een andere apparaat of kast, dan is het praktisch om dit te vermelden. In de werkplaats van Cavepromotor wordt dan dubbelzijdige tape geplaatst op de Blocks die aan de achterzijde geplaatst moeten worden.

Plaatst u de Liebherr WTes 5872 naast een vriesapparaat, dan dient u minimaal 3 cm ruimte te voorzien tussen de apparaten. Dit voorkomt condens- en schimmelvorming.

Inbouwen van uw Liebherr WTes 5872

Liebherr WTes 5872 inbouwenGaat u de Liebherr WTes 5872 inbouwen, dan kunt u dit doen mits u boven de wijnkast 5 cm ventilatieruimte voorziet. Doet u dit niet, dan vervalt de garantie bij eventuele problemen. Dit geldt ook wanneer u het ventilatierooster aan de bovenzijde van de WTes 5872 afsluit door er dozen op of andere spullen op te plaatsen. Als we weten dat u gaat Liebherr WTes 5872 gaat inbouwen, dan plakken we op de Vibration Reduction Blocks die u aan de glijders gaat bevestigen dubbelzijdige tape. Om de WTes 5872 makkelijk in de nis te schuiven is het praktisch op een schuifmechanisme te maken in de vorm van 2 latten waarop u de kast in de nis schuift. Gaat u de Liebherr WTes 5872 ook nog op een verhoging plaatsen, dan is het raadzaam om een vlonder te maken in ter hoogte van de verhoging en tenminste 70 cm breed en 70 cm diep.

Presentatieplateau

Presentatieplateau 2Het meegeleverde presentatieplateau in de Lieberr WTes 5872 Vinidor kunt u zelf plaatsen en verwijderen. Wanneer u het presentatieplateau plaatst dient u er rekening mee te houden dat een bovenliggend plateau verwijderd moet worden. Het is anders niet mogelijk om de flessen onder een hoek van 45° te plaatsen. Zodoende kunt u ook geopende flessen kunt u terugplaatsen in klimaatkast. Deze blijven dan op serveertemperatuur.

Besparen

Het is voordelig om een presentatieplateau direct te bestellen bij de bestelling van uw Liebherr WTes 5872 Vinidor. Dit voorkomt dat u achteraf administratie- en verzendkosten moet betalen.

Wijnen trillingsvrij bewaren in Liebherr WTes 5872 Vinidor

Liebherr WTes 5872 Vibration Reduction BlocksDe compressor van de Liebherr WTes 5872 is trillingsvrij gemonteerd. Hierdoor worden er geen trillingen doorgegeven aan uw wijnen. De trillingen die uw wijnen negatief kunnen beïnvloeden, zijn de omgevingstrillingen. Deze kunnen voor 95% worden gereduceerd door onder uw klimaatkast Vibration Reduction Blocks te plaatsen. Voor de WTes 5872 is een set van vijf 'blocks' nodig.

Foto:
De foto rechts laat zien hoe een lege Liebherr WTes 5872 Vinidor op de Vibration Reduction Blocks (VRB’s) staat. Doordat u de wijnkast gaat vullen, drukt de wijnkast de VRB’s verder in. De hoogte van de VRB’s zonder belasting is 1,5 cm.


Gratis bezorgen van Liebherr WTes 5872 Vinidor

Levering achter de eerste deurDe Liebherr WTes 5872 wordt kosteloos afgeleverd 'achter de eerste deur'. Bij deze standaard aflevering gaat Cavepromotor er vanuit dat u de Liebherr WTes 5872 zelf uitpakt en installeert. U kunt u ook kiezen voor de fullservice installatie. De medewerker(s) van Cavepromotor pakken de WTes 5872 uit, plaatsen deze en voeren het verpakkingsmateriaal af. Heeft u liever dat de deur aan de andere kant sluit? Het omdraaien van de deursluiting is bespreekbaar.

Afmeting verpakking Liebherr WTes 5872

Het is belangrijk dat u voor de levering van uw wijnkast rekening houdt met de afmeting van de verpakking. Om de wijnkast krasvrij te kunnen plaatsen is het belangrijk dat u rekening houdt met een vrije doorgang tot op de plaats waar de wijnkast komt te staan. Voor de Liebherr WTes 5872 dient u rekening te houden met de volgende maten: hoogte 198 cm, breedte 75,9 cm en diepte van 82,9 cm. Voor het transport en de plaatsing dient de wijnkast rechtopstaand te worden verplaatst.

N.B. Heeft u verkeerd gemeten en kunt u de Liebherr WTes 5872 Vinidor niet plaatsen, dan is dit voor Cavepromotor géén reden om de wijnkast terug te nemen.

Overige informatie Liebherr WTes 5872

Softclose systeem op Liebherr WTes 5872

Liebherr hydrolisch deur remsysteemDe Liebherr WTes 5872 is een moderne, hoogwaardige, luxueuze wijnklimaatkast uitgevoerd in 'edelstaal' en UV-werend glas in de deur welke hydraulisch wordt geremd (optioneel bij Cavepromotor voor de WTes 5872). De Liebherr WTes 5872 Vinidor heeft een opslagcapaciteit voor 178 wijnflessen (bordeaux formaat) op serveer- of bewaartemperatuur. De flessen worden in de Liebherr WTes 5872 verdeeld over drie onafhankelijk instelbare temperatuurzones (wijnsafes). In de bovenste twee kunt u per compartiment 46 flessen bewaren en in de onderste 86 flessen. U kunt in elk compartiment variëren tussen 5°C en 20°C waarbij de Liebherr WTes 5872 zorgt voor de juiste luchtvochtigheidsgraad en onaangename geurtjes voorkomt. En toch kan Cavepromotor u de Liebherr WTes 5872 Vinidor leveren aan de beste prijs van Nederland. Mocht u binnen 14 dagen na de aankoopdatum uw Liebherr WTes 5872 dezelfde aanbieding vinden tegen een lagere prijs, dan betaalt Cavepromotor het verschil terug.

Energieverbruik

De constante innovatie Liebherr zorgt voor een reductie van het energieverbruik en een minder belasting van het milieu. De Liebherr WTes 5872 verbruikt slechts 180/0,493 kWh. Concreet is dit ongeveer € 62,00 per jaar (op basis van de gemiddelde energieprijzen). Het geluidsniveau van de WTes 5872 is 38 decibel.

Inbouwen

Gaat u de Liebherr WTes 5872 inbouwen, dan kunt u dit doen mits u boven de wijnkast 5 cm ventilatieruimte voorziet. Doet u dit niet, dan vervalt de garantie bij eventuele problemen.

Legniveaus

De WTes 5872 valt onder de vinidor-serie en wordt gekenmerkt door meer comfort. Dit geldt ook voor de legniveaus. In totaal beschikt u met de Liebherr WTes 5872 over 13 legniveaus, waarvan 10 zijn uitgevoerd met een telescopische rails. Hierdoor kunt u de wijnen naar u toe halen bij een geopende deur.

Digitale hygrometer

hygrometer cavepromotorOm de luchtvochtigheidsgraad in uw Liebherr WTes 5872 te kunnen meten, levert Cavepromotor een digitale hygrometer bij uw wijnklimaatkast of wijnbewaarkast. Wat is de ideale luchtvochtigheidsgraad? Daarover lopen de antwoorden uiteen. Spreek je drie verschillende wijngeleerden, dan krijg je drie verschillende antwoorden. Van 55% - 75%, 60% - 70% tot 60% - 75%. Voor u is het belangrijk dat de luchtvochtigheidsgraad niet onder de 50%, want daardoor drogen uw kurken uit. Wordt de luchtvochtigheidsgraad te hoog, dan worden uw etiketten aangetast. Er ontstaat schimmelvorming en het etiket wordt na verloop van tijd onleesbaar. Er zijn zelfs etiketten die loslaten. De hygrometer die u krijgt via Cavepromotor kunt neerzetten op een van de legplateaus of bevestigen aan de binnenzijde van de kast met een stickermagneet. De WTes 5872 is ingedeeld in de klimaatklasse: SN-ST.

MVO

Cavepromotor tracht zo duurzaam mogelijk te werken. Hierbij is het logistieke proces zo geoptimaliseerd dat uw Liebherr WTes 5872 Vinidor de kortste weg aflegt. Aanvankelijk kwam uw Liebherr WTes 5872 eerst naar ons magazijn om vervolgens te worden uitgeleverd. Nu vertrekt de WTes 5872 direct vanuit het centrale Liebherr magazijn naar u thuis. Bij de aanschaf van uw Liebherr WTes 5872 kan bij de levering uw oude wijnkast worden ingeleverd.

Wat kost Liebherr WTes 5872 Vinidor?

De vraag 'Wat kost Liebherr WTes 5872 Vinidor?' wordt regelmatig gesteld in de zoekmachines. Het antwoord is genuanceerder dan alleen maar een bedrag. U wilt uw wijnen optimaal bewaren, daarvoor zijn Vibration Reduction Blocks en een digitale hygrometer nodig. Dan zijn er nog de vragen of u de Liebherr WTes 5872 zelf gaat installeren (uitpakken en op de Vibration Reduction Blocks plaatsen of Cavepromotor dit voor u doet? Wilt u de deur van uw Liebherr WTes 5872 Vinidor omdraaien en kan er op de begane grond worden geleverd? Dus de vraag 'Wat kost Liebherr WTes 5872 Vinidor?' roept andere vragen op. Deze beantwoorden we bij Cavepromotor graag in een offerte op maat voor uw Liebherr WTes 5872 Vinidor.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen voor de Liebherr WTes 5872 is eenvoudig. U 'klikt' op de button 'Offerte Aanvragen', vult uw gegevens in en 'klikt' op verzenden. Binnen 8 werkuren neemt een wijnkastspecialist telefonisch contact op om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u een gepersonaliseerde offerte voor uw Liebherr WTes 5872.


 
085 - 88 81 00 5
  Laagste Prijsgarantie
  Gratis thuisbezorging
  Digitale hygrometer
   Filter alert service
  
Vibration Reduction Blocks
  Afvoeren oude wijnkast

 
ideal
Liebherr showroom
Handelsweg 30

1422 DW te Uithoorn