Liebherr WTes 5972 Vinidor wijnklimaatkast

2 temp.zones, 211 flessen (vrijstaand)
Liebherr WTes 5972 Vinidor wijnklimaatkastLiebherr WTes 5972 Vinidor

Adviesverkoopprijs Liebherr (incl. BTW): € 3099,00
Aantal temperatuurzones:
2
Installatie:
Vrijstaand
Max. aantal flessen:
211
Liebherr WTes 5972 Vinidor wijnklimaatkast
Liebherr WTes 5972 Vinidor
Liebherr WTes 5972
Liebherr WTes 5972 Vinidor
Liebherr WTes 5972 Vinidor
Liebherr WTes 5972 Vinidor
Beschrijving:

Uw Liebherr WTes 5972 Vinidor wijnklimaatkast met LAAGSTE PRIJSGARANTIE inclusief GRATIS BEZORGING, digitale hygrometer, Vibration Reduction Blocks en Filter Alertservice koopt u bij Cavepromotor. Door de offerte voor uw Liebherr WTes 5972 Vinidor te vergelijken op vergelijkingssites, zult u constateren dat Cavepromotor de beste prijs maakt. U kunt in de Liebherr WTes 5972 maximaal 211 flessen (bordeauxformaat) plaatsen te verdelen over de twee compartimenten. In het bovenste compartiment van de WTes 5972 heeft u ruimte voor 68 flessen en in het onderste 146 flessen. U kunt de Liebherr WTes 5972 Vinidor komen bekijken in de Liebherr showroom te Uithoorn. De nieuwe Liebherr WTes 5972 heeft net als de WTes 5872 een softclose systeem.

Offerte aanvragen voor uw Liebherr WTes 5972 Vinidor

Een offerte aanvragen voor uw Liebherr WTes 5972 Vinidor kunt u doen door op de button 'OFFERTE AANVRAGEN' te klikken of te bellen met 085 - 88 81 005.

Technische informatie Liebherr WTes 5972 Vinidor

Liebherr WTes 5972 VinidorLiebherr WTes 5972

Laagste prijsgarantie voor uw Liebherr WTes 5972

Liebherr hydrolisch deur remsysteemIndien u de door u aangeschafte Liebherr WTes 5972 Vinidor met bijbehorende benodigheden elders goedkoper kunt vinden in Nederland (geleverd door een officiële dealer via de Nederlandse importeur) binnen 14 dagen na uw bestelling, betaalt Cavepromotor het verschil terug. Heeft u al een offerte voor de Liebherr WTes 5972 gekregen van een andere dealer, laat het ons weten, wij maken altijd de beste prijs voor het totaalpakket.

Gespecialiseerd in Liebherr

Cavepromotor kan de Liebherr WTes 5972 Vinidor verkopen met de Laagste Prijsgarantie, omdat wij alleen Liebherr wijnkasten verkopen en hierin gespecialiseerd zijn. Hierdoor zijn we in staat om uw Liebherr WTes 5972 Vinidor goedkoper in te kopen. De klanten van Cavepromotor betalen voorafgaand aan de levering met iDeal. Hierdoor worden er geen kosten voor de credit card afrekening doorberekend en Cavepromotor hoeft ook geen mobiele pinautomaten te voorzien.

Benodigdheden

In het totaalpakket leveren wij ook de digitale hygrometer, vibration reduction blocks en de Filter Alertservice mee. Dit ziet u niet terug in de prijzen op vergelijkingssites, want daar worden alleen 'kale kastprijzen' getoond.

Omgevingstemperatuur Liebherr WTes 5972

De Liebherr WTes 5972 Vinidor koelt technisch gezien niet, maar voert warmte af uit het interieur naar buiten. Dit geldt niet alleen voor de Liebherr WTes 5972, maar voor elke huishoudkoelkast. De Liebherr WTes 5972 functioneert optimaal indien de omgevingstemperatuur ruimte waar de Liebherr WTes 5972 niet lager wordt dan +10°C.

Technische uitleg

Bij de ondergrens van +10°C in de plaatsingsruimte zal een Liebherr WTes 5972 nog wel functioneren maar weinig aanslaan. Dit kan een negatieve invloed hebben op de inwendige relatieve luchtvochtigheid in de Liebherr WTes 5972. De luchtvochtigheidsgraad kan dalen, waardoor de kurken in uw flessen gaan krimpen met alle nadelige gevolgen voor uw wijn. De koelverdamperplaat die zich op de achterwand in de Liebherr WTes 5972 bevindt, zal tijdens het koelproces minder minuscule ijsdruppeltjes vormen. Tijdens het automatische ontdooiproces zullen daardoor ook minder waterdruppeltjes naar beneden vallen in het afvoergootje. Minder vocht in het interieur betekent altijd een lagere luchtvochtigheid.

Luchtvochtigheidsgraad

De ideale luchtvochtigheidsgraad voor flessen met echte natuurkurken, van iets boven de 50%, wordt in Liebherr apparaten bereikt met speciale koelverdamper platen, afgestemd op de kastinhoud. Dit in combinatie met ventilatietechniek bovenin de kast of lavasteentjes onderin de kast. Dit alles volgens de Europese testnormen van +25°C omgevingstemperatuur en een instelling van gemiddeld +12°C in het apparaat.

Inbouwen

Liebherr WTes 5972 installatietipGaat u de Liebherr WTes 5972 inbouwen, dan kunt u dit doen mits u boven de wijnkast 5 cm ventilatieruimte voorziet. Doet u dit niet, dan vervalt de garantie bij eventuele problemen. Dit geldt ook wanneer u het ventilatierooster aan de bovenzijde van de WTes 5972 afsluit door er dozen op of andere spullen op te plaatsen. Om de WTes 5972 makkelijk in de nis te schuiven is het praktisch op een schuifmechanisme te maken in de vorm van 2 latten waarop u de kast in de nis schuift. Gaat u de Liebherr WTes 5972 ook nog op een verhoging plaatsen, dan is het raadzaam om een vlonder te maken in ter hoogte van de verhoging en tenminste 70 cm breed en 70 cm diep.

Geen terugname

Wanneer uw Liebherr WTes 5972 wordt geplaatst in een omgeving die niet voldoet aan de gestelde temperatuurseisen, kan deze niet goed functioneren. Dit is voor Cavepromotor geen argument om de Liebherr WTes 5972 terug te nemen.

Prijsvergelijken Liebherr WTes 5972

Op het internet, dat dit 'kale kastprijzen' zijn voor de Liebherr WTes 5972 zonder benodigdheden. Koopt u de Liebherr WTes 5972 Vinidor bij Cavepromotor, dan krijgt u de digitale hygrometer meegeleverd om de luchtvochtigheidsgraad in uw Liebherr WTes 5972 te kunnen meten. Hierdoor weet u wanneer u dient te ventileren.

Uitleg hygrometer

Wanneer onze wijnspecialisten de installatie van uw Liebherr WTes 5972 Vinidor verzorgen krijgt u ter plaatse uitleg over de werking van de digitale hygrometer. De luchtvochtigheidsgraad heeft een groot effect op het bewaren van uw wijn, maar is in elk huis anders. Ter afronding van de installatie van uw Liebherr WTes 5972 Vinidor krijgt u een persoonlijke uitleg over de digitale hygrometer. Installeert u de Liebherr WTes 5972 zelf, dan krijgt u de uitleg per e-mail of telefoon.

Wanneer u de prijs die Cavepromotor u heeft aangeboden voor de Liebherr WTes 5972 gaat vergelijken, met witgoed webshops, is het belangrijk dat u ´Appels met Appels´vergelijkt. De offerte die Cavepromotor maakt voor uw Liebherr WTes 5972 is opgebouwd uit meer dan ´alleen het bezorgen achter de eerste deur van uw wijnklimaatkast´. Onze roots liggen in de wijnwereld en daarom maken we een complete prijs. Dit is een prijs voor een wijnklimaatkast inclusief alle elementen die belangrijk zijn om uw wijnen optimaal te bewaren en te serveren.

Standaard biedt Cavepromotor u bovenop de levering bij u thuis

- Advies voor en na uw aankoop, ook wanneer u zelf installeert.
- 1 set Vibration Reduction Blocks.
- 1 digitale hygrometer t.b.v. luchtvochtigheidsgraadmeting.
- FreshAir Koolfilter Alertservice.

Deursluiting omdraaien / Installatie (optioneel)

Uw Liebherr WTes 5972 Vinidor sluit standaard aan de de linkerzijde. Concreet zit het scharnier van uw Liebherr WTes 5972 Vinidor aan de rechterzijde. Het kan praktisch zijn om dit om te draaien. In de werkplaats van Cavepromotor kan de deursluiting van uw Liebherr WTes 5972 Vinidor voorafgaand aan de levering en installatie worden omgewisseld.

Installatie uitbesteden

U kunt de Liebherr WTes 5972 ook laten installeren door Cavepromotor, bent u enigzins handig, dan is de installatie (het verwijderen van de verpakking en het plaatsen op de Vibration Reduction Blocks) goed te doen. Gaat u de Liebherr WTes 5972 plaatsen tussen twee muren, in een of tussen een muur direct naast een andere apparaat of kast, dan is het praktisch om dit te vermelden. In de werkplaats van Cavepromotor wordt dan dubbelzijdige tape geplaatst op de Blocks die aan de achterzijde geplaatst moeten worden.

Wijn trillingsvrij bewaren in Liebherr WTes 5972

Liebherr WTes 5972 Vibration Reduction BlocksDe compressor van de Liebherr WTes 5972 is trillingsvrij gemonteerd. Hierdoor worden er geen trillingen doorgegeven aan uw wijnen. De trillingen die uw wijnen negatief kunnen beïnvloeden zijn de omgevingstrillingen. Deze kunnen voor 95% worden gereduceerd door onder uw klimaatkast Vibration Reduction Blocks te plaatsen. Voor de Liebherr WTes 5972 is een set van vijf 'blocks' nodig.

Foto:
De foto rechts laat zien hoe een lege Liebherr WTes 5972 Vinidor op de Vibration Reduction Blocks (VRB’s) staat. Doordat u de wijnkast gaat vullen, drukt de wijnkast de VRB’s verder in. De hoogte van de VRB’s zonder belasting is 1,5 cm.

Bezorgen van Liebherr WTes 5972

De Liebherr WTes 5972 wordt kosteloos afgeleverd 'achter de eerste deur'. Bij deze standaard aflevering gaat Cavepromotor er vanuit dat u de Liebherr WTes 5972 zelf uitpakt en installeert. U kunt u ook kiezen voor de fullservice installatie. De medewerker(s) van Cavepromotor pakken de WTes 5972 uit, plaatsen deze en voeren het verpakkingsmateriaal af. Heeft u liever dat de deur aan de andere kant sluit? Het omdraaien van de deursluiting is bespreekbaar.

Afmeting verpakking

Het is belangrijk dat u voor de levering van uw wijnkast rekening houdt met de afmeting van de verpakking. Om de Liebherr WTes 5972 krasvrij te kunnen plaatsen is het belangrijk dat u rekening houdt met een vrije doorgang tot op de plaats waar de wijnkast komt te staan. Voor de Liebherr WTes 5972 dient u rekening te houden met de volgende maten: hoogte 198 cm, breedte 75,9 cm en diepte van 82,9 cm. Voor het transport en de plaatsing dient de Liebherr WTes 5972 rechtopstaand te worden verplaatst.

N.B. Heeft u verkeerd gemeten en kunt u de Liebherr WTes 5972 Vinidor niet plaatsen, dan is dit voor Cavepromotor géén reden om de wijnkast terug te nemen.

Overige informatie Liebherr WTes 5972

Presentatieplateau

Het presentatieplateau van de Liebherr WTes 5972 kunt u zelf plaatsen en verwijderen. Wanneer u het presentatieplateau plaatst dient u er rekening mee te houden dat een bovenliggend plateau verwijderd moet worden. Het is anders niet mogelijk om de flessen onder een hoek van 45° te plaatsen. Zodoende kunt u ook geopende flessen kunt u terugplaatsen in klimaatkast. Deze blijven dan op serveertemperatuur.Presenatieplateau v1 NL

Besparen

Het is voordelig om een presentatieplateau direct te bestellen bij de bestelling van uw Liebherr WTes 5972 wijnklimaatkast. Dit voorkomt dat u achteraf administratie- en verzendkosten moet betalen.

Energieverbruik

De constante innovatie Liebherr zorgt voor een reductie van het energieverbruik en een minder belasting van het milieu. De Liebherr WTes 5972 verbruikt slechts 182/0,498 kWh. Concreet is dit ongeveer € 62,00 per jaar (op basis van de gemiddelde energieprijzen). Het geluidsniveau van de Liebherr WTes 5972 is 38 decibel.

Legniveaus

De Liebherr WTes 5972 valt onder de vinidor-serie en wordt gekenmerkt door meer comfort. Dit geldt ook voor de legniveaus. In totaal beschikt u met de Liebherr WTes 5972 over 10 legniveaus, waarvan 8 zijn uitgevoerd met een telescopische rails. Hierdoor kunt u de wijnen naar u toe halen bij een geopende deur.

Digitale hygrometer


hygrometer cavepromotorOm de luchtvochtigheidsgraad in uw Liebherr WTes 5972 te kunnen meten, levert Cavepromotor een digitale hygrometer bij uw wijnklimaatkast of wijnbewaarkast. Wat is de ideale luchtvochtigheidsgraad? Daarover lopen de antwoorden uiteen. Spreek je drie verschillende wijngeleerden, dan krijg je drie verschillende antwoorden. Van 55% - 75%, 60% - 70% tot 60% - 75%. Voor u is het belangrijk dat de luchtvochtigheidsgraad niet onder de 50%, want daardoor drogen uw kurken uit. Wordt de luchtvochtigheidsgraad te hoog, dan worden uw etiketten aangetast. Er ontstaat schimmelvorming en het etiket wordt na verloop van tijd onleesbaar. Er zijn zelfs etiketten die loslaten. De hygrometer die u krijgt via Cavepromotor kunt neerzetten op een van de legplateaus of bevestigen aan de binnenzijde van de kast met een stickermagneet. De Liebherr WTes 5972 is ingedeeld in de klimaatklasse: SN-ST.

Wat kost Liebherr WTes 5972 Vinidor?

De vraag 'Wat kost Liebherr WTes 5972 Vinidor?' wordt regelmatig gesteld in de zoekmachines. Het antwoord is genuanceerder dan alleen maar een bedrag. U wilt uw wijnen optimaal bewaren, daarvoor zijn Vibration Reduction Blocks en een digitale hygrometer nodig. Dan zijn er nog de vragen of u de Liebherr WTes 5972 zelf gaat installeren (uitpakken en op de Vibration Reduction Blocks plaatsen of Cavepromotor dit voor u doet? Wilt u de deur van uw Liebherr WTes 5972 Vinidor omdraaien en kan er op de begane grond worden geleverd? Dus de vraag 'Wat kost Liebherr WTes 5972 Vinidor?' roept andere vragen op. Deze beantwoorden we bij Cavepromotor graag in een offerte op maat voor uw Liebherr WTes 5972 Vinidor.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen voor de Liebherr WTes 5972 is eenvoudig. U 'klikt' op de button 'Offerte Aanvragen', vult uw gegevens in en 'klikt' op verzenden. Binnen 8 werkuren neemt een wijnkastspecialist van Cavepromotor telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u per e-mail een offerte waarna u binnen 8 werkuren wordt gebeld om deze te bespreken. Tijdens dit telefoongesprek, of voorafgaand per e-mail, kunt u bevestigen welke opties u wenst te nemen. Ter afronding van het bestelproces ontvangt u van onze boekhouder een e-mail van met een proforma factuur. Na ontvangst van uw betaling neemt een servicedeskmedewerker contact met u op om de levering van uw Liebherr WTes 5972 Vinidor in te plannen.


 
085 - 88 81 00 5
  Laagste Prijsgarantie
  Gratis thuisbezorging
  Digitale hygrometer
   Filter alert service
  
Vibration Reduction Blocks
  Afvoeren oude wijnkast

 
ideal
Liebherr showroom
Handelsweg 30

1422 DW te Uithoorn