Regelmatig krijgt onze servicedesk vragen die u misschien ook heeft. Staat uw vraag er niet bij dan kunt u altijd een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Luchtvochtigheidsgraad meten
De Liebherr wijnkasten geven op de display (net als andere wijnkast leveranciers) geen luchtvochtigheidsgraad aan. Alle wijnkasten hebben voorzieningen om de luchtvochtigheidsgraad omhoog te brengen in de wijnkast. Alleen moet u wel weten wanneer u dit moet doen. Cavepromotor levert een digitale hygrometer bij uw wijnkast en geeft instructie zodat u weet wanneer u actie moet ondernemen. En bent u het vergeten, dan vertellen we het u graag nog een keer.

Hoogte Vibration Reduction Blocks
Elke wijnkast heeft een specifieke hoogte. Wanneer de wijnkast op Vibration Reduction Blocks wordt geplaatst dient u 1,5 cm op te tellen bij de hoogte. 

Deur omdraaien
Het is mogelijk om de deur van uw wijnkast zelf om te draaien. U dient hiervoor wel de handleiding grondig te lezen. Het is mogelijk om het omdraaien van de deur te laten uitvoeren door Cavepromotor in combinatie met een installatie ter plaatse.

Liebherr wijnkoelkast bestaat niet
Officieel maakt Liebherr geen wijnkoelkasten. De functionaliteit van een wijnkoelkast is te beperkt, omdat deze alleen kan koelen. Liebherr maakt wijnkasten die meer kunnen dan koelen. Namelijk de temperatuur bewaken, luchtvochtigheidsgraad regelen, lucht filteren en zelfs verwarmen.

 

 


 
085 - 88 81 00 5
  Laagste Prijsgarantie
  Gratis thuisbezorging
  Digitale hygrometer
   Filter alert service
  
Vibration Reduction Blocks
  Afvoeren oude wijnkast

 
ideal
Liebherr showroom
Handelsweg 30

1422 DW te Uithoorn