Liebherr humidor

Uw Liebherr humidor kopen tegen de laagste prijs inclusief 7 jaar garantie (in Nederland) en gratis levering doet u bij Cavepromotor. Het assortiment bestaat uit één humidor gemaakt uit edelstaal (RVS). Wij leveren uw Liebherr humidor in heel Nederland op de begane grond of inpandige lift naar een hoger gelegen verdieping.

Sigarenbehandeling

De luchtvochtigheidsgraad in de Liebherr ZKes 453 humidor dient tussen de 68% en 75% liggen. U meet de luchtvochtigheidsgraad met de digitale hygrometer.

Luchtvochtigheidsgraad

Een goede luchtvochtigheidsgraad ligt tussen 50% en 75%. Het meten van de luchtvochtigheidsgraad doet u met de digitale hygrometer. Deze is niet standaard voorzien bij uw Liebherr wijnklimaatkast en wordt door ons kosteloos meegeleverd. Is de luchtvochtigheidsgraad te laag, dan schakelt u de ventilator in. Indien de luchtvochtigheidsgraad te laag blijft kunt u lavasteentjes toevoegen.
Laatste update:
Liebherr wijnklimaatkasten kopen
Liebherr zkes 453 humidor
  • Persoonlijke offerte
  • 7 jaar garantie in Nederland

Liebherr Humidor assortiment

Liebherr heeft één humidor in het assortiment, de Liebherr ZKES 453 humidor.

Laagste prijsgarantie

De laagste prijs maken voor uw Liebherr humidor is mogelijk omdat wij:
  • Alleen Liebherr apparatuur verkopen
  • Onze voorraden geoptimaliseerd hebben 
  • Een efficiënt en milieuvriendelijk logistiek proces hebben
  • Klanten hebben die voor de levering met iDeal betalen
  • Vindbaar zijn via het internet
  • Niet betalen voor vergelijkingsites
  • Geen kosten hebben voor creditcard maatschappijen
  • Geen kosten voor mobiele pinautomaten
Vindt u binnen twee weken na de aanschaf van uw Liebherr humidor via Cavepromotor een lagere prijs, dan krijgt u het verschil terug. Wij checken voor de terugbetaling of de prijsopgave is gemaakt door een Nederlandse Liebherr dealer. De veronderstelde betere prijs dienen we online te kunnen verifiëren.

7 jaar garantie

De fabrieksgarantie is standaard twee jaar. De Nederlandse Liebherr importeur heeft deze uitgebreid met 5 jaar waardoor u in totaal 7 jaar garantie heeft in Nederland. Voor een snelle garantieafhandeling is het noodzakelijk dat u de humidor heeft gekocht bij een Nederlandse Liebherr dealer zoals Cavepromotor.

WAARSCHUWING: Koopt u een Liebherr humidor in het buitenland, dan heeft u géén fabrieksgarantie via de Nederlandse Liebherr importeur. Bij een reparatie door de Nederlandse Liebherr importeur dient u de factuur voor arbeidsloon, onderdelen en voorrijkosten direct te betalen. Met uw factuur dient u zelf een terugbetaling te krijgen via uw buitenlandse leverancier.

Levering

In overleg  met u wordt uw humidor geleverd van maandag t/m vrijdag met een luchtgeveerde vrachtwagen in een rechtopstaande positie. De tijdspanne waarbinnen de chauffeur arriveert wordt een dag voor de installatie doorgegeven. De chauffeur zet uw nieuwste aankoop bij u in huis, officieel achter de eerste deur. Heeft u de plaatsing in gedachten op een hoger gelegen verdieping, dan is het aan te bevelen om een verhuislift te huren wanneer u geen inpandige lift heeft.

Installatie zelf doen

Het installeren van uw humidor kunt u zelf met twee volwassenen. U verwijdert de verpakking, steekt de stekker in het stopcontact. Als laatste verwijdert u de folie die op de humidor is aangebracht, zo voorkomt u onnodige vingerafdrukken.

Installatie uitbesteden

De installatie kunt u door Cavepromotor laten uitvoeren. De kosten worden apart vermeld in de offerte.

LIEBHERR HUMIDOR VOOR KLIMATISEREN VAN SIGAREN