Liebherr wijnbewaarkasten

De nieuwste Liebherr wijnbewaarkasten kopen tegen de laagste prijs inclusief 7 jaar garantie (in Nederland) en gratis levering doet u bij Cavepromotor. U kiest uit wijnbewaarkasten uitgevoerd in RVS, terra of zwart met één temperatuurzone. Wilt u twee of drie temperatuurzones, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een wijnklimaatkast. We leveren uw Liebherr wijnklimaatkast in heel Nederland op de begane grond of inpandige lift naar een hoger gelegen verdieping.

Prijs Liebherr wijnbewaarkast

In de brochure van Liebherr en op onze website komt u voor de prijzen van Liebherr wijnbewaarkasten adviesverkooprijzen tegen. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen bij het gewenste model waarna wij voor u een persoonlijke offerte maken. Zo bespaart u geld en wij geven aan welke benodigdheden wenselijk zijn bij het optimaal bewaren van uw wijnen.

Trillingsvrij

Wijn dient trillingsvrij te worden bewaard. Omgevingstrillingen hebben een negatief effect op uw wijnen. Door de wijnbewaarkast op Vibration Reduction Blocks (VRB’s) te plaatsen reduceren we de omgevingstrillingen tot een absoluut minimum. De VRB’s worden door ons kosteloos meegeleverd en zijn alleen verkrijgbaar bij Cavepromotor.

Luchtvochtigheidsgraad

Een goede luchtvochtigheidsgraad ligt tussen 50% en 75%. Het meten van de luchtvochtigheidsgraad doet u met de digitale hygrometer. Deze is niet standaard voorzien bij uw Liebherr wijnbewaarkast en wordt door ons kosteloos meegeleverd. Is de luchtvochtigheidsgraad te laag, dan schakelt u de ventilator in. Indien de luchtvochtigheidsgraad te laag blijft kunt u lavasteentjes toevoegen.
Laatste update:
Liebherr wijnklimaatkasten kopen
Video afspelen
 • Persoonlijke offerte
 • 7 jaar garantie in Nederland
 • Digitale Hygrometer
 • Vibration Reduction Blocks

Wijnbewaarkasten assortiment

GrandCru

In het GrandCru-assortiment heeft Liebherr 6 modellen met één compartiment.

Vinothek

In het Vinothek-assortiment heeft Liebherr 6 modellen met één compartiment waarvan wij er 4 verkopen.

Laagste prijsgarantie

De laagste prijs maken voor uw Liebherr wijnbewaarkast (inclusief de VRB’s en digitale hygrometer) is mogelijk omdat wij:
 • Alleen Liebherr apparatuur verkopen
 • Onze voorraden geoptimaliseerd hebben 
 • Een efficiënt en milieuvriendelijk logistiek proces hebben
 • Klanten hebben die voor de levering met iDeal betalen
 • Vindbaar zijn via het internet
 • Niet betalen voor vergelijkingsites
 • Geen kosten hebben voor creditcard maatschappijen
 • Geen kosten voor mobiele pinautomaten
Vindt u binnen twee weken na de aanschaf van uw Liebherr wijnbewaarkast via Cavepromotor een lagere prijs, dan krijgt u het verschil terug. Wij checken voor de terugbetaling of de prijsopgave (inclusief de VRBS’s en digitale hygrometer) is gemaakt door een Nederlandse Liebherr dealer. De veronderstelde betere prijs dienen we online te kunnen verifiëren.

7 jaar garantie

De fabrieksgarantie is standaard twee jaar. De Nederlandse Liebherr importeur heeft deze uitgebreid met 5 jaar waardoor u in totaal 7 jaar garantie heeft in Nederland. Voor een snelle garantieafhandeling is het noodzakelijk dat u heeft gekocht bij een Nederlandse Liebherr dealer zoals Cavepromotor.
WAARSCHUWING: Koopt u een Liebherr wijnbewaarkast in het buitenland, dan heeft u géén fabrieksgarantie via de Nederlandse Liebherr importeur. Bij een reparatie door de Nederlandse Liebherr importeur dient u de factuur voor arbeidsloon, onderdelen en voorrijkosten direct te betalen. Met uw factuur dient u zelf een terugbetaling te krijgen via uw buitenlandse leverancier.

Levering

In overleg  met u wordt uw wijnbewaarkast geleverd van maandag t/m vrijdag met een luchtgeveerde vrachtwagen in een rechtopstaande positie. De tijdspanne waarbinnen de chauffeur arriveert wordt een dag voor de levering doorgegeven. De chauffeur zet uw nieuwste aankoop bij u in huis, officieel achter de eerste deur. Heeft u de plaatsing in gedachten op een hoger gelegen verdieping, dan is het aan te bevelen om een verhuislift te huren wanneer u geen inpandige lift heeft.

Installatie zelf doen

Het installeren van uw wijnbewaarkast kunt u zelf met twee volwassenen. U verwijdert de verpakking, steekt de stekker in het stopcontact en plaatst de wijnbewaarkast op de vibration reduction blocks. Als laatste verwijdert u de folie die op de WKes 4552  is aangebracht. Zo voorkomt u onnodige vingerafdrukken. De deuren van een Liebherr wijnbewaarkast scharnieren standaard aan de rechterzijde. Als u wilt kunt u de deur zelf omdraaien, zodat deze scharniert aan de linkerzijde.

Installatie uitbesteden

De installatie kunt u door Cavepromotor laten uitvoeren, evenals het omdraaien van de deur. De kosten worden apart vermeld in de offerte. Dit geldt ook voor het organiseren van een verhuislift, wanneer wij de installatie uitvoeren. Het installatieteam komt dezelfde of één van de dagen na de levering, in overleg met u, de wijnbewaarkast installeren
liebherr wijnklimaatkasten

Tips

Legplateaus

De legplateaus zijn geplaatst in gelijders. We maken vaak mee dat klanten 3 extra legplateaus bijbestellen. Wij adviseren om eerst 1 extra legplateau te bestellen en te experimenteren. Het is altijd mogelijk om een legplateau bij te bestellen.

Voorkoming beschadiging ondergrond

De Vibration Reduction Blocks voorkomen, naast het neutraliseren van omgevingstrillingen, beschadiging aan de ondergrond bij het afstellen van de stelpoten en het laden van de wijnbewaarkast. Er komt door het gewicht van de wijnen meer druk op de ondergrond.

Plaatsing

Het bepalen van de plaats wordt onderschat. De juiste plaats is minimaal 5 cm ruimte vanaf een ander koel- of vriesapparaat. Dit voorkomt condens aan de buitenkant en indirect schimmel- en roestvorming. De deuren van wijnbewaarkasten scharnieren standaard aan de rechterkant. Er zit ook een handvat aan, dus met de diepte van het handvat dient u rekening te houden.
De temperatuur in de ruimte waar u de wijnbewaarkast plaatst mag in de wintermaanden niet onder de 10⁰ Celsius komen. Een lagere temperatuur verstoort de optimale werking van uw Liebherr wijnbewaarkast.

LIEBHERR WIJNBEWAARKASTEN VOOR HET OPTIMAAL BEWAREN VAN WIJN