Liebherr wijnklimaatkasten

Liebherr wijnklimaatkasten kopen
Liebherr wijnklimaatkasten? U wilt uw wijnen optimaal bewaren en serveren voor de ideale wijnbeleving. Met een Liebherr wijnklimaatkast, uitgevoerd in RVS, haalt u de top in huis. Een Liebherr wijnklimaatkast laat u ook genieten van het uitzicht op uw wijncollectie door het UV-werend glas in de deur.

Liebherr wijnklimaatkasten 2 zones en 3 zones

In de Liebherr Vinidor-serie heeft u keuze uit 4 modellen met twee of drie onafhankelijk instelbare compartimenten of zones. Het zijn alle vier vrijstaande wijnklimaatkasten en zijn de beste wijnklimaatkast in hun range. Ze kunnen worden ingebouwd in met in achtneming van de luchtcirculatie.
Laatste update:

Prijs Liebherr wijnklimaatkasten vrijstaand

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen bij het gewenste model waarna wij voor u een persoonlijke offerte maken. Zo bespaart u geld en wij geven aan welke benodigdheden wenselijk zijn bij het optimaal bewaren van uw wijnen.

Gratis levering in Nederland

Wij leven uw Liebherr wijnklimaatkast in heel Nederland op de begane grond of met inpandige lift naar een hoger gelegen verdieping.

Wijnklimaatkast met 7 jaar garantie

De fabrieksgarantie is standaard twee jaar. De Nederlandse Liebherr importeur heeft deze uitgebreid met 5 jaar waardoor u in totaal 7 jaar garantie heeft in Nederland. Voor een snelle garantieafhandeling is het noodzakelijk dat u heeft gekocht bij een Nederlandse Liebherr dealer zoals Cavepromotor.
Video afspelen
 • LAAGSTE PRIJSGARANTIE
 • 7 jaar garantie in Nederland
 • Digitale Hygrometer
 • Vibration Reduction Blocks

Trillingsvrij

Wijn dient trillingsvrij te worden bewaard. Omgevingstrillingen hebben een negatief effect op uw wijnen. Door Liebherr wijnklimaatkasten op Vibration Reduction Blocks (VRB’s) te plaatsen reduceren we de omgevingstrillingen tot een absoluut minimum. De VRB’s worden kosteloos meegeleverd en zijn alleen verkrijgbaar bij Cavepromotor.

Luchtvochtigheidsgraad

Een goede luchtvochtigheidsgraad ligt tussen 50% en 75%. Het meten van de luchtvochtigheidsgraad doet u met de digitale hygrometer. Deze is niet standaard voorzien bij uw Liebherr wijnklimaatkast en wordt door ons kosteloos meegeleverd. Is de luchtvochtigheidsgraad te laag, dan schakelt u de ventilator in. Indien de luchtvochtigheidsgraad te laag blijft kunt u lavasteentjes toevoegen.

Liebherr wijnklimaatkast met laagste prijsgarantie

De laagste prijs maken voor uw Liebherr wijnklimaatkast (inclusief de VRB’s en digitale hygrometer) is mogelijk omdat wij:
 • Alleen Liebherr apparatuur verkopen
 • Onze voorraden geoptimaliseerd hebben 
 • Een efficiënt en milieuvriendelijk logistiek proces hebben
 • Klanten hebben die voor de levering met iDeal betalen
 • Vindbaar zijn via het internet
 • Niet betalen voor vergelijkingsites
 • Geen kosten hebben voor creditcard maatschappijen
 • Geen kosten voor mobiele pinautomaten
Vindt u binnen twee weken na de aanschaf van uw Liebherr wijnklimaatkast via Cavepromotor een lagere prijs, dan krijgt u het verschil terug. Wij checken voor de terugbetaling of de prijsopgave (inclusief de VRBS’s en digitale hygrometer) is gemaakt door een Nederlandse Liebherr dealer. De veronderstelde betere prijs dienen we online te kunnen verifiëren.
WAARSCHUWING: Koopt u een Liebherr wijnklimaatkast in het buitenland, dan heeft u géén fabrieksgarantie via de Nederlandse Liebherr importeur. Bij een reparatie door de Nederlandse Liebherr importeur dient u de factuur voor arbeidsloon, onderdelen en voorrijkosten direct te betalen. Met uw factuur dient u zelf een terugbetaling te krijgen via uw buitenlandse leverancier.

Levering

In overleg  met u wordt uw wijnklimaatkast geleverd van maandag t/m vrijdag met een luchtgeveerde vrachtwagen in een rechtopstaande positie. De tijdspanne waarbinnen de chauffeur arriveert wordt een dag voor de levering doorgegeven. De chauffeur zet uw nieuwste aanwinst bij u in huis, officieel achter de eerste deur. Heeft u de plaatsing in gedachten op een hoger gelegen verdieping, dan is het aan te bevelen om een verhuislift te huren wanneer u geen inpandige lift heeft. Tip: ‘Wanneer de wijnklimaatkast door een raam dient te gaan, dan mag deze even op de rug liggen. Belangrijk is dat de bodem eerst naar binnen gaat’.
Wij leveren ook in de UK.

Installatie zelf doen

Het installeren van uw wijnklimaatkast kunt u zelf met twee volwassenen. U verwijdert de verpakking, steekt de stekker in het stopcontact en plaatst de wijnklimaatkast op de vibration reduction blocks. Als laatste verwijdert u de folie die op de wijnkast is aangebracht, zo voorkomt u onnodige vingerafdrukken. De deuren van een wijnklimaatkast scharnieren standaard aan de rechterzijde. Als u wilt kunt u de deur zelf omdraaien, zodat deze scharniert aan de linkerzijde.

Installatie uitbesteden

De installatie kunt u door Cavepromotor laten uitvoeren, evenals het omdraaien van de deur. De kosten worden apart vermeld in de offerte. Dit geldt ook voor het organiseren van een verhuislift, wanneer wij de installatie uitvoeren. Het installatieteam komt dezelfde of één van de dagen na de levering, in overleg met u, de wijnklimaatkast installeren.
liebherr wijnklimaatkasten

Tips

Legplateaus

De legplateaus zijn geplaatst in gelijders (in de Vinidor-serie op een telescopische rails). We maken vaak mee dat mensen 3 extra legplateaus bijbestellen. Wij adviseren om eerst 1 extra legplateau te bestellen en te experimenteren. Het is altijd mogelijk om een legplateau bij te bestellen.

Voorkoming beschadiging ondergrond

De Vibration Reduction Blocks voorkomen, naast het neutraliseren van omgevingstrillingen, beschadiging aan de ondergrond bij het afstellen van de stelpoten en het laden van de wijnklimaatkast. Er komt door het gewicht van de wijnen meer druk op de ondergrond.

Plaatsing

Het bepalen van de plaats wordt onderschat. De juiste plaats is minimaal 5 cm ruimte vanaf een ander koel- of vriesapparaat. Dit voorkomt condens aan de buitenkant en indirect schimmel- en roestvorming. De deuren van wijnklimaatkasten scharnieren standaard aan de rechterkant. Er zit ook een handvat aan, dus met de diepte van het handvat dient u rekening te houden.
De temperatuur in de ruimte waar u de wijnklimaatkast plaatst mag in de wintermaanden niet onder de 10⁰ Celsius komen. Een lagere temperatuur verstoort de optimale werking van uw Liebherr wijnklimaatkast.

LIEBHERR WIJNKLIMAATKASTEN VRIJSTAAND VOOR BEWAREN EN SERVEREN VAN WIJN