Bij wijnkasten op maat zijn er verschillende ideën in omloop. De ene persoon denkt aan één of meerdere ingebouwde design wijnkasten afgewerkt door onze interieurbouwer. Voor anderen is het idee een inloop wijnkamer, een wijnwand of een glazen pui met of zonder muren. Dan is er een categorie klanten die aanvankelijk volledig maatwerk wilden, maar vanwege de prijs kiezen voor meerdere ingebouwde design wijnkasten. Buiten het prijsvoordeel (50%) is er een grotere opslagcapaciteit verdeelt over meerdere compartimenten, maar is er geen jaarlijks onderhoud noodzakelijk. Het enige wat u vervangt zijn de Aktief Koolfilters.

Maatwerk

Wij maken wijnklimaatkasten op maat in uw huis, restaurant of schip. De minimale noodzakelijke breedte is 60 cm wat ook geldt voor de diepte waarbij de hoogte kan variëren. De prijsverhouding van ingebouwde design wijnkasten tot 100% maatwerk is 1:2 waarbij je uitgaat van € 17.500 ex.BTW per strekkende meter voor een 100% maatwerk wijnkast.

Ook voor het vullen van uw wijnkast met exclusieve wijn kunnen we u helpen via Wijnpromotor.

N.B. Laat u NOOIT een airconditioning aanpraten voor het koelen van uw wijnen! We leggen graag uit waarom dit zéér onverstandig is.

Meer informatie? Bel 085 - 88 81 00 5 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liebherr Logo NL 2015 small white

 Persoonlijke offerte

 Digitale Hygrometer

 Vibration Reduction Blocks


Liebherr showroom
Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn

Openingsuren:
Maandag t/m Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
(op werkdagen)