Liebherr wijnkasten met Laagste Prijsgarantie en Service op Maat koop je bij Cavepromotor. Liebherr wijnkasten leveren we met één temperatuurzone, maar ook met twee, drie of zes temperatuurzones. Aan de hand van jouw wensen adviseren we de juiste Liebherr wijnkast. Onze specialisten kennen alle Liebherr wijnkasten en helpen je graag.

Liebherr wijnkasten worden geleverd inclusief:

  • Gratis bezorging
  • Digitale hygrometer
  • Vibration Reduction Blocks (vrijstaaande wijnkasten)
  • Filter Alert Service
  • Expertise 

Meer informatie? Bel 085 - 88 81 005 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keuze maken

Keuze bepalen

Het is praktisch als je nadenkt over jouw wensen:

  • Vrijstaande of inbouw
  • Hoeveel flessen (bordeauxformaat) 
  • Temperatuurzones
  • Breedte
  • Glasdeur of isolatiedeur

Benodigdheden

Benodigdheden

Liebherr wijnkast met laagste prijsgarantie via CavepromotorEen Liebherr wijnkast helpt je wijnen perfect te conditioneren. Enkele zaken dient je zelf in de gaten te houden.

Luchtvochtigheidsgraad

De luchtvochtigheidsgraad in je Liebherr wijnkast dient +50% en 75% te zijn. Het meten van de luchtvochtigheidsgraad doe je met een digitale hygrometer die wij meeleveren.

Trillingsvrij bewaren

Wijn dient trillingsvrij te worden bewaard. Echter omgevingstrillingen hebben een negatief effect. Cavepromotor levert Vibration Reduction Blocks bij de aanschaf van je Liebherr wijnkast.

De vrijstaande kasten van Liebherr hebben stelpoten aan de voorzijde. Tijdens het afstellen kan de vloer beschadigen door het verdraaien van de 'pootjes'. Tijdens het laden van de wijnkast drukken deze in de ondergrond. Doordat de wijnkast op Vibration Reduction Blocks staat, wordt beschadiging van de vloer tijdens het afstellen en laden voorkomen.

Vervangen Aktief Koolfilter(s)

Het aktief koolfilter filtert de lucht in jouw Liebherr wijnkast. Je dient elk Aktief Koolfilter jaarlijks te vervangen. Cavepromotor bewaakt dit met de Filter Alert Service en stuurt tijdig een bericht.

Modellen

Vrijstaande en inbouw modellen

Vinidor wijnkasten (2 en 3 temperatuurzones)

De Vinidor wijnkasten zijn uitgevoerd in edelstaal en hebben twee of drie afgesloten wijncompartimenten met een glasdeur. De breedte van deze wijnkasten is 70 cm.

Vrijstaande wijnklimaatkasten: WTes 5872, WTPes 5972, WTes 5972 en WTes 1672.
Inbouw wijnklimaatkasten: UWTes 1672, UWT 1682.

GrandCru wijnkasten (1 temperatuurzone)

De GrandCru wijnkasten zijn uitgevoerd in Terra kleurig metaal met UV-werend glas of isolatiedeur met één compartiment. De breedte van deze wijnklimaatkasten is 70 cm met uitzondering van de WKt 6451 (75 cm). De WKes 4552 is uitgevoerd in edelstaal.

Vrijstaande wijnkasten: WKt 6451, WKt 5552, WKt 5551, WKes 4552, WKt 4552, WKt 4551 en WKes 653.
Inbouw wijnklimaatkasten: UWKes 1752, WKEgb 582, WKEgw 582 en WKEes 553.

Vinothek wijnkasten (1 en 6 temperatuurzones)

De Vinothek wijnkasten zijn uitgevoerd in zwart gespoten metaal en UV-werend glas in de deur of een bordeauxkleurige isolatiedeur. Deze wijnkasten hebben één of zes temperatuurzones in één compartiment. De breedte van de Vinothek wijnkasten is 60 cm + ruimte voor het handvat.

Alleen maar vrijstaande modellen: WKb 4212, WTb 4212, WKr 4211, WTr 4211, WKb 3212, WKr 3211, WKb 1812 en WKr 1811.

Wil je liever een wijnkast op maat, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Regelmatig gestelde vragen

Hieronder de vragen top 3:

Vraag 1: Waarom een wijnkast?

De vraag 'Waarom een wijnkast' wordt regelmatig gesteld. Wijnen optimaal bewaren en serveren kan alleen maar met een wijnkast. Een reguliere wijnkast of wijnkoelkast is veel beperkter.

Vraag 2: Wat is een wijnkast?

De vraag 'Wat is een wijnkast' is de nummer twee en wordt gesteld door klanten die eigenlijk op zoek waren naar een wijnklimaatkast. De wijnkoelkast koelt, maar de wijnklimaatkast kan dit ook en zelfs 'verwarmen'. Een wijnkast zuivert tevens binnenkomende lucht en helpt de luchtvochtigheidsgraad op peil te houden.

Vraag 3: Welke wijnkast kopen?

De vraag 'Welke wijnkast kopen' is een ingewikkelder vraag. Hiervoor moeten we jouw wensen kennen. Op basis van een telefoongesprek kunnen we je vanuit Cavepromotor adviseren welke Liebherr wijnkast voldoet.


 
085 - 88 81 00 5
  Laagste Prijsgarantie
  Service op Maat
  Digitale Hygrometer
   Filter Alert Service
  
Vibration Reduction Blocks
  Afvoeren oude wijnkast

 
ideal
Liebherr showroom
Handelsweg 30

1422 DW te Uithoorn